Fritidsklubb Jupiter

Välkommen till mellanstadiets fritidsklubb Jupiter!

Fritidsklubben Jupiter riktar sig till elever som går i år 4 - 6. Vi har öppet efter skoldagens slut och stänger kl.17. Jupiter har öppet på alla lov 8.30 -17, förutom på jullovet och sommarlovet då vi håller stängt.

Jupiter erbjuder en rad olika aktiviteter som:

Biljard, bordtennis, pyssel, innebandy, organiserade lekar m.m.

Vi har storsamling en gång i veckan då personalen informerar om kommande aktiviteter och barnen får möjlighet att komma med egna förslag gällande verksamheten.

På Jupiter arbetar Lena Karlström och Elin Höglund.

Mellis serveras i den "yttre matsalen" ca kl.14 – 15.

Vi vill påminna om att det råder mobilförbud på Jupiter, som i övriga skolan, och barnen lämnar in sina mobiler på "mobildagis".

Vill ni nå era barn är våra telefon nr: 08-508 44 284, alt. mobil: 076- 12 44 284.

Jupiters yttersta mål är att inget barn ska känna sig utanför och att alla barn ska vara trygga och trivas när de är på Jupiter.

För ytterligare information eller frågor vänligen kontakta Lena Karlström på Jupiters telefon eller via e-post: lena.karlstrom@stockholm.se

Med vänlig hälsning, Lena och Elin