Skolpsykolog

Jag arbetar som skolpsykolog på Gärdesskolan fyra dagar i veckan. Jag är vanligen på plats måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Fredagar kl 13:00-14:00 har jag öppen telefonrådgivning på telefonnummer 08-508 442 61 för vårdnadshavare till elever på Gärdesskolorna. På telefonrådgivningstiden kan jag ge information och stöd. Vid behov hänvisar jag vidare till andra instanser. I övrigt arbetar jag bl.a. med konsultation gentemot skolpersonal och med psykologutredningar när elevers kognitiva funktionsnivå behöver kartläggas. Jag erbjuder också stödsamtal till elever i viss utsträckning, efter samtycke från vårdnadshavare. Jag arbetar med alla årskurser inklusive särskolan. Du som är vårdnadshavare är varmt välkommen att höra av dig med frågor på telefonrådgivningstiden.