Inbjudan ABC kurs Gärdesskolan

ABC föräldragrupp på Gärdesskolan vt 2018

Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker, ingen förälder är ensam om dessa funderingar. Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABCs gruppträffar handlar om. ABC består av fyra träffar och utgår från olika teman med fokus på en god relation mellan barn och föräldrar. Varje träff är 2, 5 timmar inklusive en paus med fika och leds av två gruppledare och som mest 10 föräldrar i gruppen. Träffarna bygger på varandra så det är viktigt att kunna vara med på alla fyra träffarna. Är du förälder till barn mellan 3-12 år på Gärdesskolan eller Olaus Petri skola så har du möjlighet att vara med i en ABC grupp som startar den 8 mars. De fyra träffarna kommer att vara på kvällstid under vårterminen 2018.

Torsdagar 8 /3, 15/3, 22/3 och onsdag 28/3. Tid: 17.30-20.00.

Lokal: Gärdesskolan sal 103.

Anmäl intresse till ann-sofie.wikander@stockholm.se eller ulla-britt.sirkka@stockholm.se

Läs gärna mer om ABC på www.allabarnicentrum.se

Välkommen med din anmälan!