Ansök direkt till årskurs 1 - Söka skola 2018

Information till vårdnadshavare med barn som inte gått i förskoleklass och som ska söka direkt till årskurs ett (åk. 1)

Det här brevet är till dig som har barn som inte går i

förskoleklass och som därmed ska ansöka direkt till årskurs 1 inför nästa läsår.

Ansökningsperioden är mellan den 15 januari och den 15 februari 2018.

Du måste göra ansökan på den ansökningsblankett som du laddar ner från www.stockholm.se/sokaskola Du kan även beställa blanketten från Stockholms stads Kontaktcenter (se mer info här nedan), blanketten ska vara utbildningsförvaltningen tillhanda senast den 15 februari (adressen står på ansökningsblanketten).

Har du frågor om att söka skola så hittar du de flesta svaren på www.stockholm.se/sokaskola eller så ringer du Kontaktcenter på telefon 08-508 OO 508

på kan du hitta och jämföra alla grundskolor i Stockholm stad och söka den som passar dig bäst.

Kontakta Kontaktcenter på telefon 08-508 OO 508 eller via e-post kcskola@stockholm.se för ytterligare information.

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN www.stockholm.se/sokaskola